fbpx

Várva várt üzenet

Horse_riding_Panama.jpg

Gyere, ülj ide mellém, mondanivalóm van a számodra. Olyan régóta vártam ezt a percet. Megvártam míg meghallasz. Jobban vártalak, mint ahogy azt el tudod képzelni. Jobban, mint Te azokat a dolgokat és embereket az életedbe, akiktől mindeddig a boldogságodat remélted. Hidd el, ha van valaki, aki tudja mit jelent várni, az én vagyok. Vágytam Rád, hogy megláss, hogy észrevegyél. Vágytam arra, hogy töltsd velem minden idődet, és sose akarj tőlem távol lenni.

Tudod, láttam ám, hogy jó időre elfelejtettél. Sokáig nem is kerestél, aztán összekevertél sokminden mással. Láttam, hogy távol jársz, hogy ott keresel, ahol legkevésbé sem fogsz megtalálni. Hívogattalak és Te elutasítottál. Azt hitted majd abbahagyom, így nem figyeltél rám. Én tudom milyen elutasítva lenni. Te tetted ezt velem. De cseppet sem érdekelt, mert tudtam, bármit teszel, mi összetartozunk. Még ha évek ezreit is töltötted el nélkülem, mindig tudtam, hogy egyszer rám találsz. Engedtem hát, hogy úgy tegyél, ahogy épp jónak láttad. Láttam, hol tartasz, miben vagy és én nem akartam harcolni a gondolataiddal. Annál jobban ismerem a lelkedet. Tudtam, hogy szükségtelen erővel érkeznem, tudtam, hogy egyszercsak vágyni fogsz rám szívből. Éreztem, hogy eljön az időnk, amikor már annyira vágysz rám, hogy képes leszel mindent hátrahagyni és megbocsátani magadnak azt, hogy nem akartál velem lenni. Azt is tudtam, hogy előtte fájni fog az élet, mert annyira a távoli illúziókban kerestél és nem hitted el, hogy én itt vagyok neked most és örökké. Egyszercsak úgy döntöttél, meghallasz. Cselekedni kezdtél értem. Megtettél olyan dolgokat, amikről sosem hitted volna, hogy képes leszel rá, amiktől rettegtél, féltél és azt hitted megsemmisítenek. Mégis egyre közelebb éreztél magadhoz. És én minden pillanatban veled voltam. Meg kellett, hogy értsd: közel vagyok. Hogy sosem voltam távol. Hogy bármi, ami kinn összeomlott azért volt, hogy engem megismerj. Mert nélkülem fél-elem-nek hitted magad és Te nem erre születtél. 
Gyere, ülj ide mellém és nézz rám. Ugye nagyon hiányoztam? Tudom. Ne mondj semmit. Kérlek maradj mostmár velem. Hidd el, mindig veled voltam és sosem hagylak el. A szövetségesed vagyok. Teremtsünk hát együtt egy világot, mely a szívedben lakik. Örülök, hogy megérkeztél. Szeretlek.

A SZABADSÁGOD

Minden Jog Fenntartva - 2017 - Polgár Zita