Van egy jellegzetes ismertetőjegyem: a mosolyom. Szabadon megválaszthatom, mikor teszem láthatóvá. Sokan erről ismernek, és tudják, szívből jön. Nem az a jelentése, hogy sosem fájt még semmi. Hisz ember vagyok, érzékeny és sebezhető. Mégis, végül mindig a mosolyt választom. Ez a személyes erőm szimbóluma. Hogy mit értek ez alatt? Elmondom.

Gondolj most azokra, akikre felnézel. Ideálok, eszményképek, sikeres emberek. Úgy látom, a közös bennük az, hogy merik megélni a személyes erejüket. Mindazon adottságok összességét, amelyek már születésük pillanatában is bennük voltak. Ezeket engedik kibontakozni és fejlesztik tovább. Az a munkának tűnő tevékenység pedig, amellyel mindezt megmutatják a világnak, valójában szenvedély. A személyes erő magában foglalja az ember képességeit, testi és szellemi adottságait, rációját, intuícióját, tehetségét. Mindent, amit azért kapott, hogy önmaga teljességét élje.

Jegyezd meg kérlek, amit most írok: Te is rendelkezel személyes erővel, amellyel a világba érkeztél. Ez tesz Téged egyedivé. Választhatod azt, hogy megéled ezt az erőt. Ekkor öröm van benned. Hiszel magadban. Áramlásban vagy. Félelmeid eltűnnek, Te vagy saját biztonságod forrása. Sikeres vagy. És megérted, hogy okkal vagy itt.

Az ok Te vagy.

Kívánom Neked, hogy soha ne pazarold az energiádat arra, ami nem vagy, mert ez minden félelmed, bizalmatlanságod és hitevesztettséged eredője.
Tudd, most és mindenkor, hogy nemcsak elég vagy, hanem egyszeri és megismételhetetlen.

Itt vagyok, hogy a személyes erőmet szolgálatodba állítva odafigyeléssel és szeretettel tudlak Téged elvezetni ahhoz a SZABAD és TELJES önmagadhoz, akiről talán mindig is érezted, hogy ott lakik benned. Tekintetedet az ég felé emelem, hogy szárnyalhass, ha elég bátor vagy ahhoz, hogy megengedd végre, hogy az isteni önmagadat éld.

Minden Jog Fenntartva - 2017 - Polgár Zita