fbpx

Így segítelek az önmagadra találásban

Itt vagyok, hogy megismerd a félelmek nélküli, önbizalommal teli énedet és együttérző, szeretetteljes kapcsolatot alakíts ki magaddal.

Hogyan zajlik a mentorálás?

Beszélgetni fogunk. Kérdezgetlek önmagadról és arról, hogy miben vagy épp és mi van körülötted. Te csak mesélsz nekem mindarról, ami benned van és amin szeretnél változtani. Én terelgetlek afelé, amiről érzem, hogy ott van blokkod, elakadásod, félelmed... Törekszem arra, hogy biztonságos legyen számodra az érzéseidről mesélni, hiszen ez egy komoly lelki munka lesz részedről. Két alkalom között mindig adok kérdéseket, melyeket önmagadnak fel fogsz tenni, és ha tudod, meg is válaszolni. Valószínűleg fogsz írni vagy hangfelvételt készíteni, hogy rögzítsd a tapasztalataidat, de ha nem, akkor is elkezdesz majd egyre jobban önmagadhoz kapcsolódni.

Mindez igényelni fog Tőled én-időt, hogy tudj kicsit elcsendesedni. Nincs arra szabály, hogy milyen időközönként beszélgetünk és mennyit. Majd meglátod, hogy neked mi a jó.

Minden egyes alkalommal elmondom Neked mit látok működni benned, adok visszajelzést Neked önmagadról. Segítelek kimondani azt, amit valószínűleg Te még nem fogalmaztál meg önmagad számára. Úgyhogy ez egy izgalmas belső utazás lesz.

Üzenetem a számodra:
Igen, élhetsz úgy, ahogy a szívednek kedves, elfogadva önmagadat. Megtapasztalhatod, hogy valójában TELJES vagy és SZABAD!
Ehhez egyedül RÁD VAN SZÜKSÉG!
Felszabadulásod és örömed kulcsa ugyanis Te magad vagy!

Szeretettel: Zita
Azért vagy itt, hogy megismerd és megszeresd önmagad, hogy felfedezd a világot és szabad legyél.

Azért vagy itt, hogy megismerd és megszeresd önmagad, hogy felfedezd a világot és szabad legyél.

Minden Jog Fenntartva - 2017 - Polgár Zita